aguapure systeme

Purer Genuss in sauberstem Wasser

Ein Schwimmbad, in dem die ganze Familie sorglos schwimmen kann?
Eine Oase der Entspannung – ohne schädliche Gerüche, Geschmäcke oder Substanzen herkömmlicher Desinfektionssysteme. Dank Aguapure ist das jetzt Realität!

aguapure systeme
Voordelen Aguapure technologie

Geen irritaties of allergieën. Kies voor huidvriendelijk zwemmen.
Ervaar de ultieme huidvriendelijkheid van chloorvrij zwembadwater. De hoge kwaliteit van de waterbehandeling zorgt voor de afwezigheid van oog- en huidirritaties, die vaak in traditionele zwembaden te vinden zijn. Aguapure is de sleutel tot een huidvriendelijke zwemomgeving.
 

Automatisch zwembadsysteem op basis van drukverschillen en zwaartekracht.
De automatisering van de waterbehandeling is de game-changer voor de zwemliefhebbers. Zeg vaarwel tegen de complexe waterbehandelingsprocessen. Kies voor gemoedsrust, automatisering en lager onderhoud.
 

Duurzaam en milieuvriendelijk
Aguapure is de waterkwaliteit die de wateromgeving, de kwaliteit van de service, de waterkwaliteit en de zekerheid van de effecten.
 

Effectieve ontsmetting
Het water is vrij van bacteriën, virussen, sporen en andere schimmels.

Geen transport of stockage nodig 
Geen transport of stockage van vloeibaar chloor noodzakelijk door de in situ aanmaak van desinfectiemiddel.

Für neue und vorhandene Schwimmbäder

Das Aguapure-System kann beim Bau eines neuen Schwimmbeckens integriert werden, lässt sich aber ebenso in ein bestehendes Schwimmbad einbauen. In der Einspritzleitung muss lediglich ein Venturi angebracht werden. Durch die niedrigen Wartungskosten und die zahlreichen gesundheitlichen Vorteile ist dies stets die beste Wahl für ein sorgloses Schwimmvergnügen.

Aguapure