Aguapure, zwemmen in gezond, kristalhelder water

Aguapure, zwemmen in gezond, kristalhelder water

Aguapure by Aguabel
Zorgeloos zwemmen begint met zuiver zwembadwater

Zorgeloos zwemmen met het hele gezin? Dat begint met kristalhelder, gezond zwembadwater. Een oase van ontspanning zonder de storende chloorgeur, -smaak en andere stoffen van de zwembaden van weleer? Het kan dankzij de unieke waterontsmettende Aguapure technolgie van Aguabel!

De troeven van Aguapure

Kristalhelder en gezond zwembadwater
Enkel de werkzame stof wordt met het zwembadwater vermengd, en alle bijproducten van de elektrolyse worden door het selectief membraan tegengehouden en komen bijgevolg nooit in het zwembadwater terecht.

Geen oog- of huidirritaties
Oog- en huidirritaties zijn verleden tijd, net als allergische reacties aan zwembadwater of een storende chloorgeur. Veiligheid troef!

Geen corrosie
Er komt geen zout in het zwembadwater, dus is het water niet corrosief. Elektrolyse gebeurt met zuiver, goedkoop geraffineerd zout in het toestel zelf.

Onderhoudsvriendelijk
Het volautomatisch systeem die werkt op basis van drukverschillen en zwaartekracht, waardoor er lage onderhoudskosten zijn. Er dient bovendien slechts sporadisch zout aan de unit toegevoegd te worden.

Made in Belgium

Het gepatenteerde Aguapure systeem zorgt voor de meest zuivere vorm van water – van drinkkwaliteit. Bovendien is het op-en-top Belgisch!

over aguapure

Klaar voor een 100% zuivere duik?

Voor meer informatie, contacteer uw zwembadbouwer.