Aguapure, zwemmen in gezond, kristalhelder water

Wat is Aguapure?
Zorgeloos zwemmen met het hele gezin

Aguapure, de waterontsmettende innovatie van Aguabel, is de sleutel tot gezond, kristalhelder zwembadwater. Een oase van ontspanning zonder de storende chloorgeur, -smaak en andere stoffen van de zwembaden van weleer? Het kan dankzij de unieke waterontsmettende Aguapure technologie van Aguabel!

De troeven van Aguapure

Kristalhelder, chloorvrij en gezond zwembadwater
Onze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat alleen de werkzame stof wordt vermengd met het zwembadwater, terwijl alle bijproducten van de elektrolyse worden tegengehouden door onze selectieve membraan, waardoor ze nooit in het zwembadwater terechtkomen. Zeg vaarwel tegen chloorgeuren en -smaak dankzij Aguapure. Ervaar de puurheid van water, waardoor elk zwemmoment een duik wordt in de oase van zuiverheid.

Corrosievrij zwembad
Zeg gedag tegen corrosie in het zwembadwater. De elektrolyse gebeurt met zuiver, goedkoop geraffineerd zout in het toestel zelf.
 

Onderhoudsvriendelijk zwembad
Het volautomatisch systeem werkt op basis van drukverschillen en zwaartekracht, waardoor er lage onderhoudskosten zijn. Er dient bovendien slechts sporadisch zout aan de unit toegevoegd te worden.
 

Zwembadwater zonder irritaties of allergische reacties 
Oog- en huidirritaties zijn verleden tijd, net als allergische reacties aan zwembadwater of een storende chloorgeur. Veiligheid troef!

Made in Belgium

Aguapure is ontstaan in het schilderachtige Wakken, België, in 2010. Onze missie is helder: gezond en zuiver water voor iedereen. Bij Aguapure draait alles om "agua," of water, en we zijn er trots op duurzaamheid hoog in het vaandel te dragen.

Meer over aguapure

Klaar voor een 100% zuivere duik?

Ons toegewijde team werkt constant aan innovatieve technologieën en producten met een positieve impact op uw gezondheid en onze planeet.